onsdag 9. januar 2008

Draktsett til neste turnering?



BC08H19M-1.jpg



Etter en uhøytidlig avstemming på siden, se det ut som at kappa, nike og puma er det merkene som figurerer høyest på ønskelisten. Via kontakter kan vi ordne draktsett til neste turnering i merke nike eller puma. Skal dette forekomme må alle være innstillt på å avse 500 kroner før det braker løs den 19. Januar. Dette må Eirik få vite i god tid før 19 januar. For 500 kroner er det mulig å skaffe seg drakter, shortser og eventuelt trykk. Så er det sånn at draktene dessverre engang må betales og ingen har nok mulighet til å legge ut 7000 kroner. Så jo hurtigere vi kan komme til enighet om hvilke drakter vi ønsker jo større er sjansen for at vi stiller med nye drakter den 19.januar.

Alternativ: Skulle ikke tilbakemeldingene strømme på den neste uken kan vi gjøre det enkelt å handle inn t-skjorter til en særdeles rimelig pris, ikke legge mer i det med drakter, og stille med identiske t-skjorter alle til en brøkdel av prisen til drakter. En rimelig, litt traus,  men effektiv løsning av draktproblemet.

Håper på raske tilbakemeldinger og ber alle starte jungeltelegrafen og spre budskapet om at vi trenger en hurtig avgjørelse på drakter.

- Admin. -

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eller dere kan kjøp 10 drakter av meg for 2500,- (inkl shorts) hehe....

Anonym sa...

hilsen borris

Eirik sa...

foreksempel:)

Hadde ikke gjort meg noe:)

Eirik

Eirik sa...

er det mulighet for å anskaffe 4 drakter i ettertid i lignede eller identiske farger?

Eirik

Anonym sa...

dte kan sikkert ordnes, skal høre med kontakten min.

Anonym sa...

Eller dere kan ta en titt på denne siden her
MVH
only4teams