søndag 6. januar 2008

Tidlig exit i coca-colacup


Tropp:

Varg

Steffen

Thomas

Stig

Eirik


Gjestespillere:


Dag Arne Myksvoll

Asle


Kamp 1: Knarvik Futsal - Treig og treigere 3 - 1 Steffen (2) og Thomas


Vi scorer med et fantastisk angrep fra avspark og leder 1-o etter snaue 15 sekund. Målscorer Steffen. Det viser seg raskt at laget i motsatt ende ikke er all verdens motstand og vi vinner 3-1 etter en ruskete 1 kamp hvor vi i bunn og grunn hadde full kontroll.


Kamp 2 : Elendig - Knarvik Futsal 5-5 Eirik (3) , Thomas og Daggi


En høyst merkverdig kamp. Vi møter et lag som vi føler middelbart vi skal ha kontroll på. Vi begynner bra og leder komfortabelt 3-1 et lite stykke ut i kampen. Elendig bruker en taktikk hvor de konstant tar ut keeper og kommer i overtall i hvert angrep. Dette utnytter de etpar ganger og får inn to raske mål fra distanse. Stillingen er nå 3-3. Vi begynner litt panikkfutball men får alikevel inn et viktig 4-3 mål. Rett etter utligner de til 4-4. Ikke lenge etter utligningen går de opp i 5-4 under minuttet før slutt. Så til kampens høydepunkt: Elendig tar måker ballen utover to baner på særdeles usportlig vis. Under 20 sekund er igjen av kampen da ballen befinner seg 100 meter unna banen og Elendig har startet feiringen. Våre gode venner i Krohnsminde kaster utpå en ball og Eirik fyrer av et Middels sleivspark fra midtbanen. På et utroligvis klarer keeper å hive ballen i eget nett og til 5-5. Fløyten går i det ballen ligger inne i

målet til en fortvilet "elendig"keeper.


Beleza Futsal - Knarvik Futsal 2-2 Thomas, Steffen


En ok kamp hvor vi på to personlige feil gir beleza 1 poeng. Vi er videre til 16 -delsfinale


16-delsfinale Knarvik Futsal - Maurinho 3-4 Thomas , Varg, Eirik


Ikke mer å si enn at vi leder 3-0 og på merkverdig vis taper 4-3 mot noen unge teknikere. En kamp vi burde klart å ro i land.



En ganske laber søndag fra et redusert Knarvik Futsal. Vi takker våre to gjestespillere Daggi og Asle for god innsats og at de tilbringte søndagen sammen med oss på krøllgresset.



Oppsummering: Vi gratulerer Lav Odds med en solid seier i CC cup. Et meget sterkt lag som viser at de er en av de store i dette gamet. Godt jobbet gutter! Vi merker oss at både Hajduk og Krohnsminde begge ble slått ut i 8-dels finalen mens en storhet som Boca Juniors måtte gi tapt i semifinalen. En storklapp på skulderen til våre gutter i Lav Odds!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm. Lurer på hvem den gode vennen i Krohnsminde er =) hehe,..

Den kampen var rett og slett syk å se på.. Keeperen deres scoret 2-3 mål? var artig kamp!