onsdag 27. februar 2008

Knarvik Futsal invitert til Lar Padilha cup 2008!!

Vi har fått den ære å bli invitert til Lar Padilha Cup i Oslo. Cupen går av stabelen 14.juni. Lagavgiften vi komme på 1000 kroner for alle lag somdeltar. Pengene fra deltakeravgiften går direkte til barnehjemmet Lar Padhila i Brasil. Det er skikkelser innenfor Hajduk og futsalmiljøet som arrangerer cupen. En komite har plukket ut lagene de mener er blandt de 20 beste i landet og invitert dem til Lar Padilha. Noen lag fra den opprinnlige listen har ikke hatt anledning til å stille 14.juni, og dermed har Knarvik Futsal nå fått tilbudet. Ingen turnering i dette land har medså mange proffilerte lag i enog samme turnering, her får vi virkelig prøve oss mot de beste lagene i landet.

Les om Lar Padilhacupen samt hvilke lag som skal delta her : http://www.hajduksplit.net/arkiv.php?id=2033


Utklipp fra Hajduk sin side om cupen:
PADILHA CUP 2008 - 20 AV LANDETS BESTE LAG
I midten av juni ønsker en komite bestående av skikkelser i Hajduk og futsalmiljøet å invitere til Lar Padilha Cup i Oslo. Dette vil være en invitasjonsturnering, og i første omgang ønsker vi å invitere de lagene vi anser som landets 20 beste lag. Påmeldingsavgiften (minus hall-leie) går uavkortet til barnehjemmet Lar Padilha i Brasil.



Admin vet at NBK spiller kamp mot Frøya 14.juni. Frøya har også mange spillere på b.a fyllingsdalen, som har takket jatil å spille Lar Padilha, så det er av begge lags interesse å flytte denne kampen. Det er 4 måneder til avspark i NBK-Frøya, så det skal være mulig å gjøre en innsats for å flytte denne kampen.

Spillere i Åsane må også sjekke tilsvarende problemstilling og få en hurtig avklaring på om de er ledig 14 juni. Vi reiser ikke til Oslo uten toppet stall, her møter vi særdeles gode lag, og vi skal være med å kjempe til siste spark er tatt.

NBNB!!! Fristen er allerede 1.mars på å takke ja, jeg, Eirik, mener vi må takke ja til et slikt ærefult tilbud og jobbe aktivt i tiden fremover for å frigjøre og samle spillere til Lar Padilha.

I disse dager pågår det en innsamlingsaksjon til barnehjemmet i Brasil, summener allerede oppe i 12000 kroner gitt av besøkende på Hajduk sine hjemmesider. Jeg oppfordrer alle til å sitt bidrag.

Vi i Knarvik Futsal takker for et fantastisk tilbud og gir endelig svar imorgen, 1.mars, på Hajduks hjemme sideeller per telefon.


Skriv gjerne en kommentar under innlegget eller i gjesteboken vedrørende Lar Padilha!


- Eirik -

Ingen kommentarer: