søndag 17. februar 2008

Knarvik Kom til kort i avdeling vest...

Vi stod foran en enorm utfordring denne helgen. Skulle vi ha en sjanse til å komme blandt de 4 beste og dermed play-off, måtte Vega, Bergenhus og Nidaros beseires.

Knarvik - Vega 1-1

Vi spiller kanskje vår beste kamp i kvaliken. Spillet sitter fra start og vi får en tidlig ledelse etter en "umulig" scoring av Kristian. Fra nærmest død vinkel setter han ballen i motsatt vinkel. Like før pause utligner et svært ballsikkert Vega på straffe etter vi har pådratt oss det 5 frispark i 1 omg. Etter 5 frispark blir det som kjent tildelt straffe. Stig som står en fantastisk kamp måtte gi tapt fra "krittmerket". Det ender 1-1 mot et meget godt Vega. Et rettferdig resultat sett kampen under ett.

Bergenhus - Knarvik

Her ble det fort temperatur etter at Thor Jørgen gang på gang blir lagt i bakken. Bergenhus mener Spurkeland tar vel teatralske midler i bruk når han faller, noe som ender i rødt kort til Bergenhus for språkbruk. Deretter må de spille 2 min i undertall. Dette utnytter vi og går opp til 1-0 ved Thomas Nesheim. Ikke lenge etter utligner Bergenhus etter en svært uheldig seanse i forsvaret vårt. Karstein snubler når ballen lugger i parketten og Bergenhus utligner til 1-1. Vi presser bergenhus og produserer en rekke sjanser, men en svært dyktig Andreas Søreide driver våre frontspillere til vanvidd. 20 sekund før slutt får vi tildelt straffe. Karsten smeller den i stolpen og returen sitter like utenfor. Det ender 1-1 i en kamp der vi føler vi hadde et lite overtak. Muligheten for play-off er nå borte.

Knarvik - Nidaros 0 - 7

Vi møter Norges beste lag og blir knust. Er egentlig ikke mer å si om denne kampen. Vi lar de som ikke har hatt mye spilletid slippe til ettersom vi ikke har annet en æren å spille om. Det merkes at motivasjonen fra de forrige kampene ikke er til stedet og vi slurver medalt. Dette utnytter et tent Nidaros som gir oss en leksjon i vakker futsal. Vi gratulerer Nidaros med en fortjent "i mine øyne" avdelingsseier.

Oppsummering: Vi takker alle lag for en flott kvalik. Vi endte med 4 seire, 4 uavgjort og 3 tap. Vi taper fortjent for Hajduk, Gossen og Nidaros.Videre mister unødvendige poeng i uavgortkampene mot Høyanger og Bergen Futsal, To kamper vi bør avgjøre til vår fordel. Hva som kunne skjedd fra eller til om vi hadde vunnet disse er umulig å si, men vi må innse at vi må blir mer stabile om vi skal ha noe i toppen å gjøre. De 4 beste lagene kvalifiserte seg, med unntak av Hajduk som jeg svært gjerne hadde sett blandt de 4 beste. Men hvem jeg skulle byttet ut til fordel for Hajduk vites ikke......

Vi kommer tilbake med vurdering av egen og andre lags innsats i nær fremtid.