fredag 7. desember 2007

Dårlig oppmøte...men god gjennomkjøring til helgen!

Kan Knarvik Futsal spise kirsebær med de store til helgen?
BILDE: EIRIK SKÅTØY
Torsdag kveld møtte Thomas, aleksander, Ole, Eirik, Thor Jørgen og Varg opp til en siste gjennomkjøring før helgen. I motsatt ende av banen stod Krohnsminde futsal og Pojkarna.

Oppmøtet til Knarvik Futsal var ikke det helt store med tanke på at 6 av 14 mann kunne stille, men det skulle vise seg at vi skulle ha en god kveld i rackertsenteret.

Etter en noe forsiktig 0-0 kamp mot Krohnsminde og seier 2-0 mot Pojkarna begynte spillet å sitte mer og mer. En sprudlende Spurkeland ankom litt forsinket men krydret resten kampene med sin særegne teknikk. Legger vi til en heroisk defensiv innsats fra Varg, trygge og så og si feilfrie passninger fra Ole, en svært gjennombruddshissig Thomas, en alex som dukker opp på rett plass til rett tid og en Eirik som for en gangs skyld omsetter sjanser og tåskudd i mål, så endte vi ubeseiret gjennom hele treningen som varte i snaue to timer. Tre uavgjorte kamper og resten seire må vi se oss godt fornøyd med. Kampene ble spilt over 6 min effektiv spilletid og kontinuerlig i tidsrommet 22.00 - 23.55.

Alt i alt en bra gjennomkjøring der vi spilte svært godt defensivt. Når Thor og Eirik fant hverandre fremme og våre motstandere begynte å bli slitne var vi sjelden hardt truet.

Det skal sies at kampene er tildels uhøytidlige, men prestisjen er der, ingen vil tape og innsatsen er svært høy så lenge pusten holder. Vi synes å merke at Krohnsminde fokuserte mer på defensiv organisering enn tisligere og det låg i luften gjennom hele treningen at det nærmet seg viktige kamper der ingen riktig vet hvor de har de andre motstanderne. Mer diskusjoner en vanlig under ventetiden på kamp og en spennende følelse låg i luften hele kvelden.


Vi ønsker Krohnsminde de beste lykkeønskninger til helgen.


VI SEES TIL HELGEN GUTTER!

Ingen kommentarer: