torsdag 6. desember 2007

En liten generalprøve torsdagskveld...

Torsdag kveld vil vi prøve å samle flest mulig av våre spillere i Knarvik futsal for å spille noen kamper mot Krohnsminde Futsal og Pojkarna. Dette blir første gang vi samler gutta fra hele laget til trening i racketsenteret. Vi håper å få prøvet ut ulike sammensetninger av spillere, litt taktikk og samtidig spille på oss godfølelsen før helgen.

Ryktene går om en svært god stemning i troppen. Samtlige ser stort frem til helgen og dens tøffe kamper. Det er stor spenning knyttet til hvordan laget vil bite fra seg ettersom vi er nystartet og mange spillere ikke har mange timene sammen på en futsalbane. Samtidig har laget vist meget gode tendenser under trening i Alversund gymsal samt glimt av storhet i coca-cola cup og løkkecup. Våre venner i Hajduk Bergen har omtalt oss som en " dark horse" som fort kan ende blanr de 4 beste.

Utdrag fra Hajduk sin hjemmeside : Åpningskampen er mot en skikkelig dark horse, nemlig Knarvik futsal. Anført av en meget dyktig Spurkeland har de fått stablet et godt lag på beina. Laget er en blanding av det beste fra Lav Odds og No use for a name. Hajduk har møtt disse lagene 5 ganger og fire har endt i straffekonker og en i Hajdukseier. Knarvik futsal er imidlertid sterkere enn de to andre lagene enkeltvis så dette blir en meget tøff åpningskamp. Knarvik er absolutt et lag som kan havne på topp 4.



Klarer vi og samspille og sette sammen alle kvaliteter som bor i denne troppen kan vi ha en svært spennende tid i møte. En av kveldens motstandere, Krohnsminde futsal, er også motstander i helgens kommende nff-kamper. Vi ser frem til en tett og spennende match og vil gjøre vårt beste for å gjennomføre en fair og velspillende kamp. Kveldens trening vil kanskje gi en liten pekepinn på styrkeforholdene mellom lagene?

Vi kommer tilbake med mer info og rapporter fra kveldens trening.

-Admin-

Ingen kommentarer: