tirsdag 11. desember 2007

Spennende tider i vente!



KAMPOPPSETT LØR 19.1



10:40
Askøy Forum 1
Knarvik Futsal - Fyllingsdalen Futsal


12:40
Askøy Forum 1
Sogn Futsal - Knarvik Futsal

14:00
Askøy Forum 1
Høyanger Futsal - Knarvik Futsal


16:00
Askøy Forum 2
Knarvik Futsal - Gossen IL






KAMPOPPSETT LØR 16.2


10:40
Askøy Forum 1 -

Knarvik Futsal - Vega Futsal

12:40
Askøy Forum 2
Knarvik Futsal - Bergenhus Futsal

16:00
Askøy Forum 1
Nidaros Futsal - Knarvik Futsal


Vi ber om at alle som har jobb, studier og eventuelt andre ting de vet kan være faretruende rundt disse tider snarest sjekke opp dette og bytte eventuelle vakter, være i forkant med oppgaver og diverse og gjøre sitt ytterste for at disse datoene ryddes plass til futsal. Vi ligger godt an etter en god start og trenger alle mann disponible. Hvis alle er tidlig ute og sjekker opp i agendaen slipper en paniske ringerunder etter ekstravakter til jobb, betale bonus til medarbeidere osv.


Vi har vist at vi på vårt beste kan hamne opp mot de beste og stiller vi alle mann klar til de kommende kampene som blir meget tøffe har vi en real mulighet til å beholde vår posisjon blant de 4 beste.


Nidaros, Vega og Gossen kommer inn som en frisk orkan neste runde, og vi vet at Nidaros og Vega er to lag som kan stelle i stand trøbbel for de fleste lag rundt om i landet. Gossen vet vi mindre om. 7kamper gjenstår og tar vi hjem 3 poeng i 4 av disse kampene skulle vi etter kjapp hoderegning være oppe i 20 poeng, et poeng over 19 poenggrensen enkelte sentrale personer innenfor sporten mener er den magiske grensen for å være med videre. Dette er absolutt mulig gutter!


Kryss av for 19.01.08 og 16.02.08 i dagboken og gled dere til noen særdeles artigekamper utpå nyåret!


- Admin -


Ingen kommentarer: