søndag 9. desember 2007

En god helg for Knarvik Futsal


Det var klart for 2. dag i NFF-serien og Sentrum futsal stod på andre banehalvdel. Lørdag hadde vi sett dem tidvis utspille Hajduk i en kamp som endte 5-4 til Hajduk. Når det er sagt må jeg berømme Hajduks evne til å snu kamper. Skulle likt å visst hva Slaven Bilic gjør med sine gutter på trening, makan til snuopprasjon har vi "aldri" sett før.Eller skal vi være helt ærlig er det vel akkurat det vi har sett før. Uansett, sentrum futsal viste til tider solid kontringspill, og vi visste ærlig talt ikke helt hvor vi hadde dem. Men som vi etterhvert har lært kan vi analysere så mye vi vil uten at det påvirker noe som helst. Det vi måtte gjøre var å spille vårt spill å få vist det potensialet som vi til tider viste Lørdag.


Tildagens oppgjør manglet vi en syk Chris Fosse og noen opptatte Ole Jørgen, Erlend Andås, Aleksander N og Stig. Til gjengjeld var en svært opplagt og formstrek Kristian Andås anokmmet Nordneshallen. Det var knyttet stor spenning til Kristian ettersom han ikke var på parketten i går.


Vi startet med Steffen, Bjørnar, Sellevoll, Thor og Kristian på banen, noe som skulle vise seg å være en særdeles smart førsterekke. Ikke lang tid var godt før Thor banket inn 1-0 til stor lettelse på benken. Det å få det første målet har vist seg å være svært psykologisk viktig. Vi slipper å stresse opp spillet for å skape noe hele tiden. Kristian er i storslag i dag. Kombinasjonene han og thor imellom sitter som hånd i hanske. Ikke lang tid etter første målet blir thor felt innenfor straffefeltet. En selvsikker Thor ordner en tidlig tomålsseier. Selvtilliten oser og vi bytter mange spillere etter en fantastisk start. Til tross for at samspillet har begynt å fungere dårligere setter Kristian inn 3-0. Vårt selvikre og velfungerende spill er ikke lenger så selvsikkert og vi får et unødvendig mål imot i en sitasjon der vi faktisk er i overtall defensivt. Likevel går vi til pause med en komfortabel 3-1 ledelse. Stemningen er likevel litt usikker i pausen, Sentrum har vist seg som et dyktig kontringslag. Ikke mange feil skal forekomme før det blir 3-2 og spenning i kampen igjen.


2.omgang er i gang, og det er nettopp en feil som skjer. Sentrum bryter og kontrer inn 3-2 og vi begynner å kjenne redselen for at det somvar sikre 3 poeng ikke lenger er så sikkert. Vi begynner å slurve, misser på veggspill og slipper Sentrum til unødvendi farlige sjanser. Men som mot Krohnsminde viser vi at vi har et gir ekstra når det virkelig gjelder og Varg setter inn et lurt skudd fra spiss vinkel som sniker seg inn i hjørnet mednærmeste hjørnet. 4-2! Da er det gjortog det er bare å ri inn de siste 4 minuttene. Men som skjer det som ikke skal skje og Sentrum kontrer inn 4-3 og vi er i gang med samme leksen som da vi ledet 3-2. De neste minuttene er preget av dårlig spill fra begge lag, der det er Sentrum som skaper de største farlighetene. ca 1 og et halvt minutt før sluttsignalet setter Sellevoll den endelige spikeren i kista etter et flott veggspill der vi er tre mot en. En deilig 5-3 seier er sikret!


Alt i alt en grei seier der vi er det beste laget, men gjør det unødvendig spennende og gir Sentrum noen tidlige julegaver. Knarvik Futsal ligger nå på 4plass på tabellen og vi er alle enige om at vi har hatt en god start på serien.



- Admin -

Ingen kommentarer: